Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Силата на Природата»Кестените ни пазят от негативната енергия

Кестените ни пазят от негативната енергия

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k731
Кестените ни пазят от негативната енергия

Кестените, които в есенния сезон непрекъснато виждаме около себе си, могат да влияят на енергийната вибрация, като зареждат и успокояват тялото. Кестените съдействат и за по-добър сън.

Кестенът е смятан за магическо дърво, тъй като листата му напомнят на човешка длан и винаги са свързани с тайнственото. За сънищата под кестеново дърво се вярва, че са пророчески.

В миналото вавилонските жреци оставяли болния да преспи три нощи под разлистен кестен и едва тогава произнасяли заклинанията за здраве.

Според еколога Катя Симеонова няколко кестена в джоба на панталона могат да ни предпазят до 40% от вредното влияние на мобилните телефони и другите безжични устройства.

Симеонова смята, че електромагнитното поле около нас ни влияе отрицателно и заради него ставаме по-избухливи, раздразнителни и нервни.

"Поставете три от тях пред монитора на своя компютър. Ще видите, че те ще се свият много по-бързо от обичайното. Това е така, защото филтрират вредното електромагнитно лъчение. А него го има навсякъде - от микровълновите печки до хладилника и сешоара" - заявява Симеонова.

Кестени срещу негативна енергия

Тя припомня, че още прабългарите са поставяли в юртите си кестени, защото са вярвали в техните магически способности.

Народният лечител Петър Димков също вярва, че кестенът има способността да зарежда тялото с енергия. Само 2-3 диви кестена, които носите със себе си, могат да ви действат като естествен талисман срещу негативната енергия около вас.

В народната медицина е известно, че т. нар. конски кестен помага при ревматоиден артрит, шипове и ишиас. При стрес и неспокоен сън може да се сложат под възглавницата 5-6 кестена. Те включват заложената в себе си психотерапевтична програма в действие веднага щом положим глава върху тях, съветва Димков.

Димков е убеден, че кестените излъчват несравнима енергия, която действа положително върху ставите, сухожилията, мускулатурата и нервната система.

Кестенът до главата е универсално хапче срещу главоболие, убедени са привържениците на народната медицина.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
56
42
35
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Потребител#231728
Разваляне на магия,гледане на карти таро,восъколеене,талисмани,уроки,амулети,защити,разкриване на магия,родово проклятие,страх-тел 0882 355 306 Шамана.
0
0
Димитрина
Димитрина
22.10.2016 10:46
Здравейте! Не вярвах особено в силата на кестените, но днес се убедих, че наистина отнемат лошата енергия. От няколко месеца страдам от тревожност и преди 2 седмици, случайно взех 3 кестена и от любопитство, реших да прочета повече за тях. Реших да ги сложа под възглавницата си и днес им обърнах повече внимание. Забелязах, че кестените са като изцедени. Изумена съм и вярвам, че има нещо вярно в писаното за тях. Не вредят в крайна сметка, така че тези които искат да опитат, нека го направят. Аз лично ще си взема още.
П.п.: Тревожността ми вече не е толкова натрапчива и с всеки ден се чувствам все по-добре. А природата си знае работата и ни е дала всичко от което имаме нужда.
Усмихвайте се по-честно и вярвайте в природата!
5
0
****
****
16.10.2014 14:02
За бълхарите и бълхарките е важно да знаат от кое им минава главобола, защото то е така често срещано и нормално явление, че е възприето от простите жени за норма. Главоболието е нормално за тях, дайте им кестените!
3
5
кобанско
кобанско
16.10.2014 18:42
Каква обява забелязах!

Голяма къща с големи тераси, нова и край езеро:

"„Пирин Голф и Кънтри Клуб“ е 5* апарт-комплекс в който се продават и предлагат под наем апартаменти, хотелси стаи, къщи и търговски площи. На територията на „Пирин Голф и Кънтри Клуб“ има новопостроен 5* Хотел „Пирин Голф“, в койтос е помещава 5* СПА център с обща площ от 4 200 кв.м и е най-големия СПА-център на Балкансйия Полуостров.



Голф комплексът е построен на територия от 150 хектара в близост до известния зимен курорт Банско и предлага невероятно съчетание от Ски и Голф туризъм. Построен в подножието на Пирин планина комплексът плредлага невороятна природа в съчетание със свеж планински въздух ,панорамна гледка към планината, високо качество на обслужването позволяващ пълноценен отдих и почивка.



Агенция „Интерпрайм“ предлага на вешето внимание обзаведено студио за продажба в „Пирин Голф и Кънтри Клуб“ в Разлог. Имотът се състой от: обособена кухня с горни и долни шкафчета и кухненски мебел дневна с две двойни легла, трапезна маса, скрин, тоалетка с огледало, телевизор с телевизоонен шкаф и гардероб. Банята е оборудвана с душ кабина. Имотът разполага с тераса с гледка към голф полето."


Това е доказателство, че главобола не повлиява количествата кинти! Оставете кестените на бедните, пийте два парацетамоля и се гмуркайте в имането!

Какво нешто е тва Ебанско!
0
4